ТОЙ
Той е готин!
Той е весела душа!
Той е нежен!
Той е верен!
Да бе...! Да...
Вярваш, любими,
че те обичат.
Вярваш, любими,
че си по-умен.
Вярваш, любими,
че си хитър.
Но съдбата ще ти
изиграе лош номер.
Чуваш ли...? Чуваш...
Предаде ме ти!
И ще осъмнеш с
тъжна душа.
Но аз ще съм далече
от теб!
Предаде ме ти!
Ще ти е студено,
но аз няма да съм
до теб да те стопля!
Ще умреш! Умреш...
В самота и студ
ще се сетиш за любовта ми,
но само роза няма да
ме върне.
И тогава се обади на
другата жена да те стопли
в нощта!
© Боряна Ганчева Всички права запазени