Появи се в живота ми, тъй ненадейно,
когато мислех само за това,
че ученето просто принуждава
да пренебрегнем мисълта за любовта!
Но неговата неочаквана поява
разби всеки подочуван мит
и с усмивката си просто ми подсказа,
че животът можел и да има хубав лик!
Макар да не му повярвах много лесно,
поради страха от миналите дни,
отвътре нещо ми подсказа,
не го изпускай, а до себе си го запази!
Сега, когато е до мен, благодаря на Бога всеки ден,
че избра момчето на мечтите ми да срещне мен
и ми помогна някак да му позволя
да разбие стената пред моята душа!
Обичам го и искам да го знае,
Обичам го и нека всеки разбере,
това момче дойде и ми показа,
че любовта пред нищо неможе да се спре!
© Диана Станева Всички права запазени