28.05.2009 г., 20:54 ч.

Той и любовта 

  Поезия » Любовна
630 0 4

Той не е любовта.

              Любовта дава красота.

Тя е истинска, когато има имена

              и в едно от тях танцува

около мен в прозрачна тишина...

Той не любовта,

         щом не подарява щастлива сълза

и горчи му, че звездите са далеч,

            там, където намира полет една

душа

и в ритъм трепти любовна стрела.

Той не е любовта,

          щом в душата си приютява

градина от увехнали цветя,

        а в очите със замрежени ресници,

разбрал е, че животът е за

       отворени сърца.

© ДИМА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може и още да се желае,но по-нататък!В развитие!
  • Незабравимо и съвършено!
  • Както разбирам, Той направо е увяхнал, ако не забелязва очите със замрежени ресници.
  • Благодаря!!!
Предложения
: ??:??