Сърцето ми трепери и се моли,
невъзможна ли е нашата любов?
Има обич, дето те изгаря из основи,
има обич, дето е до гроб.
Има обич, дето те превзема,
така разтърсващо те кара да грешиш.
Има обич, дето дава, а не ти отнема,
но съвестта си няма как да утешиш.
Има обич, дето във кръвта се движи,
има обич, дето те поддържа жив...
И точно за такава обич,
позволих си да напиша този стих..
Затова аз, моля ви, не ме съдете,
не ми приписвайте и този грях!
Кълна се, много пъти се опитвах,
далеч от него да стоя, но не можах....
И вече не сънувам негови прегръдки.
И целувките ни даже не прикривам.
Няма да говоря вече с недомлъвки,
защото той е мой, и аз го имам!
© Антониа Димитрова Всички права запазени