Назад, за тебе е опасно,
не пипай, ще те заболи.
Наранен ще си, ужасно...
Не, не, дори не ме моли!
Ръцете долу, надалече,
рискуваш тук, запомни!
Разум нужен е, човече...
разбери ме и се опомни.
Токов удар - тривиално,
тръгвай... или пък остани,
тогава ще усетиш главно
токче дамско... как боли.
:)
08.10.2008г
(цикъл "Усмихващи случвания, случайни усмихвания")
© Анета Саманлиева Всички права запазени
Най-уязвими сте откъм петАта!
Без разум ли съм - без да мисля, пипам.
Но разумът и той ми казва - да опитам!