Чувствам те толкова близо
до себе си, а всъщност си далече.
Искрите в очите ги няма вече и
не знам дали ще те видя повече.
Все още желая капка нежност
от твойте ръце. Но ти си така далече,
и от окото ми последната сълза за теб
се стече.
Зная аз, ще се върнеш!
Знам. Пак гръб ще ми обърнеш.
Но този път няма да се моля.
Болката в сърцето сама ще преборя.
© Цветелина Всички права запазени