29.06.2014 г., 13:29 ч.

Толкова колкото 

  Поезия » Любовна
463 0 2

Толкова значи траело
едно щастие!
Колкото
да запалиш огън в огнището,
да свалиш вълнените чорапи,
да протегнеш
измръзналите крака,
да се сгряват,
а някой да ги разтрива
с мека усмивка...

Толкова значи траело!
Колкото да ти подадат чаша чай
и ти да отпиваш, дордето изстине!
И дордето някой от вас
най-после забрави
да поддържа камината.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??