Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Толкова много ли искам, да оправят пътищата, за да не измираме по тях?
Познай какво ми отговориха!
Сега, сериозно.
Хубаво си го написала!!
Да, скъпо е!
Даже е много скъпо!!
Защото става дума за любов, а любовта е скъпа!!!
Хубавото е скъпо!!! Много скъпо!!!
Не говоря за финансови измерения, а за междучовешки отношения!!!
Попитай всеки един в този сайт как оценява любовта си, пък и не само нея, и ще видиш как ще ти отговорят!
Въпросът е друг: Ние какво даваме????
За справка, поразрови се и намери песента "Зад вратата"на "Щурците", албумът е "Вкусът на времето", в далечната за теб 1983г.
А стихът ти е хубав!!!
Поздравления!!!