Кой е казал, че поезията трябва
да е в рими?!:)
Неосъзнаваш нуждата ми да те прегърна.
Спираш под дъжда,
опитвайки се да видиш сълзите ми.
Захвърляш любовта ми.
Заставаш пред огъня,
за да видиш в какъв цвят изгаря.
Настъпваш ме,
раняваш ме с мълчание.
Стоя незаслужила и поглед.
Неверница ли?
Може би, но страшното е,
... че не си ме обичал - НИКОГА!
© ТтТтТтТтТ Всички права запазени
но немога да кажа че момиче като теб ще остане необичана
мноого прегръдки от мен