Толкоз дни без да видиш лицето,
което кара да бие лудо сърцето.
Толкоз дни без дъха да усетиш,
който с твоя се слива, трепери.
Толкоз дни без ръце да усетиш,
които плавно и нежно докосват.
Толкоз дни без тялото крехко,
което с извивки те кара да чувстваш.
Толкоз дни, как издържаш...
Кажи!
© Диана Бунева Всички права запазени