| След последния тираж на спортния тотализатор, когато едно число ме раздели от джакпота, в главата ми се роди ето това хумористично стихотворение. Предварително се извинявам на тези, които са очаквали друго от мен!
|
Тото маниак
Всеки трети в таз държава на тото - фиша се надява... ще му се джакпот - шестица или веднъж във месеца петица.
Признавам си - и аз от тях съм фиш си пускам с комбинация, джакпота щом като нарасне полудявам с цялата ни нация...
В четвъртък вечер и в неделя, пред екрана, с молив във ръка числата чакам да излязат и тропам нервно със крака...
Проверка правя си на фиша - пак няма нищо, късам го от яд... пари назаем трябва да намеря, защото иначе се очертава глад.
| |
п.п. В коментарите пишете и по шест числа от 1 до 49, но друг да не се възползва, аз ще ги пусна и при печалба ще делим с тоз който ги е предложил.
|
© Валентин Добрев Всички права запазени
От 16 комбинации няма и тройка!
Съжалявам!
Но Вие да сте живи и здрави и да ме радвате с хубави творби!