Това, което е видимо за очите
понякога ушите не могат да чуят,
ако падаш от звездата ще видя точка,
но гласът ти ще заглъхне в гората
и ще потъне без никой да чуе.
Понякога тишината крещи в ушите ти, но очите не виждат промяна.
Сетивата понякога са взаимност,
но не рядко взаимно се мамят.
© Илияна Димова Всички права запазени