12.02.2014 г., 20:45 ч.

Това е! 

  Поезия
430 0 2

"Здравей. Няма да се бавя,
за малко при тебе съм дошла.
Знаеш, няма как да те забравя
и пазя те във себе си така.

Исках малко да си спомня
слънчевите топли дни.
Исках пак да се докосна
до света. (през твоите очи)

Мога ли да те помоля -
да си вечно част от мен.
И когато ми е трудно да се боря,
надеждата да носиш в мен.

Това е!" Помислих си наум.
С детето в мен си поговорих,
беше монолог насън.
(Успокоих се и си се усмихнах)

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Детето в нас...

    Хубав стих! Поздрав!
  • Живееш в спомена, мечта,
    желаеш силно Любовта,
    надяваш се но и прощаваш
    и някак си в света оставаш!...
Предложения
: ??:??