Проклинам те...
За цял живот...
И нека те боли както мене болката яде ме
Проклинам те така както ти със мен направи
Да виждаш само мене
В другите очи
Да докосваш само мойта кожа нежна
Макар и в другите легла
Да дишаш само моето ухание
Макар опиянен от новата любов
Проклинам те
Ти мой си
Примири се
Колкото по-далече бягаш
Колкото по се мъча да се скрия
Толкова по силно свързва ни болката във времето
Аз убих те
Ти преряза ми живота
Два звяра диви
Вплетени в безсилна страст
В любов която ги унищожава
Убиваме другите без жал
Кървим безсилно вечер виейки един за друг
Ти си моята съдба
Аз съм твоето проклятие
да те обичам безсилна съм да спра...
© Деси Мандраджиева Всички права запазени