В очите ти се къпят
моите мечти...
Когато се докоснем,
споменът мълчи...
В косите ти се гонят
слънчеви лъчи.
Когато ги погаля,
слънце ставаш ти...
Обичам те и нищо
повече не знам...
Целувай и не питай.
Това е любовта...
© Пламен Константинов Всички права запазени