Мисля, тоя бай Гецан
от бесове е обладан.
Пише врели-некипели,
направо шменти и капели.
Дявола ще той извика
с думи. Баси и езика!
Прави си той джамборето
за наша сметка,общо взето.
Ние пъшкаме и стенем
от лафовете да се денем,
а той ги ръси, без да спира.
Абе, къде ли ги намира?
На него му е много ясно,
че ни тормози ежечасно.
Но, той си е ефирен пич,
душата му не трепва хич.
А ние, простите глупаци,
сме като коне с капаци -
зобим неговите рими
с глупости неизброими.
Отърване от него няма!
Путин, Байдън, а и мама
направо сдадоха багажа,
четейки го, това ще кажа!
Така че, щете и не щете
пак бай Гецан ще го четете.
Пък той дано се пооправи...
Вий останете живи, здрави!
.
© Георги Янков Всички права запазени
"А ние, простите глупаци,
сме като коне с капаци " - не знам за теб кои са тези коне с капаци, но ти не си дори прочел нещо друго, освен собстнените си лафове. Дали пък ще те четат хората - не знам. Ама пиши си, не ми пречиш!