11.11.2008 г., 16:45 ч.

Този път няма да плача! 

  Поезия » Любовна
651 0 9
 Този път няма да плача.
Този път ще тръгна напред,
макар с болка в душата
няма да се стремя към теб!

Този път няма да плача,
ще се изправя срещу зловещия мрак,
ще забравя тъгата
и светлина ще намеря пак!

Този път няма да плача!


© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??