25.04.2022 г., 10:15 ч.

Трайно 

  Поезия
227 0 0

колчем печели
от някого някой — се
трайно ад стели

 

........................................

 

от друг ъгъл:

 

трайно ад стели
се — колчем от някого
някой печели

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??