ТРАВМАТА
Травмата е скрита мъка и вина,
без да се прости остава тя
остане ли веднъж, не спира да
вреди и така времето лети.
Различните ситуации водят
до различни травми, как да се спасиш обаче,
става с хумор, психотерапия,
медитация и без инсинуация.
Травмата, която не се преработва
срещу душата започва да работи,
става част от сложния човешки "Аз".
Замръзва и постоянно дава мраз.
От травмата се научи как може
да се лети без да има рязани крила,
душата става лека и се така изправя
се по лека докато порасне като великан
и травмата остане само блян.
© Станислав Карагяуров Всички права запазени