18.07.2006 г., 13:44 ч.

Трепети 

  Поезия
775 0 0

Забрави го, измъчено сърце,

не съжалявай, не плачи,

пусни го, нека си отиде

нека по своя път върви.

 

Не страдай, пламенно сърце,

за него спри да гаснеш,

чужда му е твойта обич

чужди са му твойте ласки.

 

Спри се, мъничко сърце,

не ме влудявай, не тупти,

не бий за него с нежност

забрави го, нека си върви.                                                  

© Антоанета Тонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??