Три дена...
като третият ден от"Горещници"...
(не му беше време...
не личеше да са те... отстрани...)
Те бяха...
След тях -
дълга ограда от дни...
Отвъд са очите ти
с цвят на есенни дъбове...
(в тях прашинките слънчеви
още сигурно тичат...)
Отсам -
(съм...)
каменна поилка за птици...
© Маргарита Василева Всички права запазени