Аз съм само твой.
Аз съм само твой.
Аз съм само твоето малко момченце,
дошло да се позабавлява.
° ° °
Развенчаването е работа изтънчена,
но аз съм Специалистът.
Не обичам вече музика.
° ° °
Студено ми е,
имам си приятел.
Винаги се питам "кой е егоист"?
° ° °
© Огрян Орешников Всички права запазени