Спасителка на плажа
Прости ми за наивността,
не подозирах никаква преструвка:
било е дишане уста в уста,
а аз го мислех за целувка…
Мед. Сестра
- Докторе, какво да правя,
на всички пулсът днес е ускорен?
- Облечи по-дълга манта
и сложи си сутиен!
Полицайка
Опитваш се да гледаш строго,
но имаш толкоз хубави очи;
положителна е алкохолната ми проба,
защото твоят поглед ме опияни.
© Виктор Горов Всички права запазени