Ах, как искам да римувам „още” с „нощем”,
а ти да се въртиш под мен почти девица
и да облизвам още твоята паница.
Пак искам да те римувам още снощен,
да пощурявам в теб, да се втвърдявам мощен
и да сме волни и игриви нощни птици.
Ах, как искам да те искам още нощи,
а ти да се въртиш под мен почти девица.
© Ангел Всички права запазени
Тука се усеща яко тестостерон