21.08.2008
Закъсняла съм, това го зная,
в твойте чувства да се подредя...
Отивам си, отдавна съм разбрала,
че с нея няма как да те деля...
Приятелка е – няма начин,
не искам чувствата й да раня.
Отивам си, макар да ми се плаче...
Прости ми! Трябва аз да си вървя...
В триъгълник на чувствата любовни,
отдавна знам, че се набърках...
Но вие двамата не сте виновни,
аз знам – сама сърцето си обърках...
Бъди щастлив! Желая ти го от сърце!
С нея сподели една любов красива,
но знай, че тя ще гали с моите ръце,
с целувката на мойте устни тебе ще приспива...
© Erato Eratova Всички права запазени