Труден въпрос
Един ден ме попитаха
обичам ли и защо?
В мен съмнение бликна
това дали е било?
Та прерових си мислите.
Ни една не открих.
Рязко спуснах кулисите
и за дълго се скрих.
И не ме питат вече
обичам ли и защо?
Днес се сетих, човече.
Знаех, не е било...
© Димена Всички права запазени