Трудно е със самотата да се справиш,
трудно е да паднеш и да се изправиш,
Трудно е да обичаш, а любовта ти да е нежелана,
трудно е да ти се плаче, а да трябва да си засмяна.
Как да обясниш със думи на сърцето песента,
как да превърнеш в лято на душата есента.
Да знаеш, че любимият ти пред тебе стои
и да не можеш да му кажеш 'Остани'
© Ели Всички права запазени