тръгна си...
а след теб самота завладя ме.
няма те...
а нужен си ми точно сега
блъсна ме...
живота ми мина на лента
студено е...
в сърцето си чувствам снега
тръгвам си...
не, не оставям легенда
няма те...
но не се чувствам сама
разминах се...
за любов не оцелих момента
отнесе ме...
имах среща с смъртта
© Елмо Всички права запазени