31.07.2014 г., 22:04 ч.

Тук до мен бъди 

  Поезия
323 0 0

В живота ми изпълнен с тръни

виждам аз едничка светлина,

към мен където протяга се сама

твоята нежна ръка.

 

Да се достигнем заедно

понякога е цел непостижима,

угасва моето сърце,

в душата ми се стила зима.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??