Битките превърнах в чудеса
Обградих се с обич
Окъпах се в светлина
Преродих се от дихание
Нося синьото сияние
Живея за сега
Живот изпълнен със нега
Обичам лесно
Като на шега
Обичам...
Тук и сега
Като игра
Със синия пламък живея
Обичам...
Раздавам...
Копнея...
Битките превърнах в чудеса
Тук и сега
© Любомир Деничин Всички права запазени