16.10.2010 г., 22:43 ч.

Тук съм сега 

  Поезия » Любовна
956 0 0


Знам, ще ти липсвам, когато си тръгна,
но не мисли за мига на раздяла,
тук съм сега и ти си до мене,
и любовта си - дай ми я цяла...



© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??