Врата - очи вторачени във нея...
Треперещо сърце тупти!
Очакване... Какво ли?
Мигът душа да разцъвти.
Таз страст обива те от вътре.
Очакване, какво е то?
Нима това е всичко...?
Не зная... но май е самота.
Врата, все вечното...
очакване защо ли?
За звън, потропване,
почукване във тишината.
Най после топлото здравей!
Не те очаквах заповядай.
А вътре в тебе... всичко!!!
Ще иригне във екстаз!
Върви но после пак ела...
когато ти сама пойскаш!?
И пак позната тишина...
И с поглед тъжен
взираш се в вратата...
© Ангел Всички права запазени