Турският език да се изучава по четири часа.
Туй поиска Местан, на наглостта аса.
Да не подкрепяме тази позиция!
Възмутете се, бе, "Атака" и другата опозиция!
Игнатов криво разбира думата "интегритет".
Пак ли ще ставаме турски вилает?!
Нашите момичета ще ходят ли със забрадки,
затуй, че управниците ни са патки?
© Георги Всички права запазени