16.09.2014 г., 9:27 ч.  

Турско знаме в джамия в Жълт Бряг 

  Поезия » Гражданска
325 0 0

Към нищото неразумен бяг.

В джамия вижда се турското знаме!
Може ли такава наглост - срам, бре!?

Туй става в Жълт Бряг!

 

www.youtube.com/watch?v=fRRkv9LRfI

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??