от книгата
Остави твоето момиче,
което дълго ти обича.
"Обичам те" каза на това момиче
и то стана твоето момиче.
Защо ли твоето момиче,
ти нарани го, не отричай?
Сега си с нея и боли ме,
дато щастлив си, но не с мен.
Оставам твоето момиче,
което още те обича.
Дори с друга ти да си,
обичам теб, завинаги!
© Emil Angelov Всички права запазени