Очите Ти са изразителни
и мили!
Погледна ли в тях,
те ме очароват!
Очите Ти са страстни
и красиви!
Погледна ли в тях,
те ме завладяват!
Очите Ти ме омагьосват
и влудяват!
Очите Ти говорят много!
Погледна ли в тях,
те ме правят истински
ЩАСТЛИВА!
Защо ли?
Защото само
ТВОИТЕ МИЛИ ОЧИ
имат силна ВЛАСТ
над моето сърце!
© Сълза Всички права запазени