Твой ред е
да ме правиш малка и нищожна,
отваряш по средата
и се появява другата матрьошка
Накрая стигаш до горчивата среда, която
като камъче в обувката напомня,
че изобщо няма смисъл
и не се познаваме дори...
© Ивона Иванова Всички права запазени