Мисли за мен, обичай ме!
От твоята любов раздавай!
Бъди до мен, истинска ме направи!
Ти това умееш, затова в ръцете си спаси ме!
Нали ме предпочиташ? Опознай ме, бъди със мен и нощ, и ден!
Наблюдавай всяка моя стъпка, всеки поглед, всеки дъх дори!
Вземи ме на ръцете си носи ме и искам да ти кажа -
отведи ме в безкрайно опиянение!
Остави ме нежно, тихо в тебе ще притихна...
готова съм отдавна, искам твоя допир!
Притискай ме в гърдите си изцяло,
не крий своя жар от чувства и от плам!
"Обичай ме!" - това мога само да ти кажа!
Направи ме твоя - заповядвам!!!
© Фатиме Тибер Всички права запазени