27.04.2011 г., 10:41 ч.

Твоя мисъл 

  Поезия » Любовна
1105 0 17

И не вървя по напукани кестени -
като пух от глухарче летя,
персеиди в очите ми блеснали -
вишнев цвят в разпиляна коса.
Не стъпвам с нозе наранени -
бяла птица над цветни поля,
твоя мисъл, и нежно видение -
приюти я, при теб долетя!



 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??