12.10.2021 г., 16:47 ч.

Твоят... 

  Поезия
328 0 2

                                                                      чутовно богат

 

                                                          си — любов колчем твоят

 

                                                                       е сърцезаряд

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??