Неизследвани устни.
Неизбежен пожар.
Дивото чувство.
Райски нектар.
Океан съвършенство.
Степна кобила.
Надежда. Блаженство.
Пепелищено Било.
Свят непознат.
Чудесата във шепа.
Грешно и Свято.
Писък и Шепот.
Безвъздушно пространство.
Времето спряло.
Секунди от танца.
Преливащо Цяло.
Дъх на ресници.
Сляти тела.
Политнали птици.
Една синева.
Кошутена нежност.
Страстна и Дива.
Първобитно небрежно.
Учудена. Жива.
© Красимир Дяков Всички права запазени