Седнахме вечерта късно в леглото.
Мръсно се гледахме дружки две.
Първо разгрявка далечна,
през пластове плат направена,
после пак отново, ала голи-голенички.
И опипвам я старателно,
гледам да я глезя,
всеки звук по-чист от стария излиза
из устните ù златни...
Давам ù каквото желае -
повече сила в натиска,
повече страст и любов,
повече нежност в докосванията...
И нежно, ала силно, дръпвам
струната на удоволствието
и се стапя тя в ръцете ми,
нежно стон издава,
а сбъркам ли с силата,
жалеен глас надава...
И станахме едно цяло,
страстта запали огън,
душата ми сякаш
в нея влиза и огън там открива...
О-о, какви стонове, какво съзвучие,
каква страст, каква любов...
И накрая свършихме -
и песента,
и аз,
и тя...
Китарата.