4.11.2017 г., 11:42 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
429 1 0

Тя е целият живот 
        Началото и краят 


Думите 
                  в
                      душата и сърцето ми 

Глас         
           на  
                  ангел шепнещ ми
                        " Обичам те! "
Глас   
          топъл
             пълен  
                    със  
                         емоции и живот
Тя е нужда 
         жажда 
         нежна 
         бурна 
         страстна 
         всичко
        

За Б.Д.
      

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??