Тя е дива и непредсказуема.
Тя е сладка, тя е неописуема.
Тя е красива и умна.
Тя е добросърдечна и вечно засмяна.
Тя е млада и прелестна.
Тя е стройна и фина.
Тя е с тъмни коси и тъмни очи.
Тя има огромно сърце.
И нежна душа.
Тя е искрена.
Тя е приветлива.
Тя е чиста и непорочна.
Тя живее с детска радост и щастие.
Тя е слънчево момиче.
Тя е... толкова много неща.
И все най- най-...
Да, това е тя!
Моята най-добра приятелка!