19.07.2007 г., 9:24 ч.

ТЯ И ТОЙ 

  Поезия
571 0 4
ТЯ И ТОЙ

Тя се сърди.
Той унива.
Тя не мърда.
Той заспива.
Тя съветва.
Той нехае.
Тя пометва.
Той си трае.
Тя не готви.
Той се мота.
Тя потропва.
Той е коте.
Той купува.
Тя се радва.
Той раздува.
Тя е брадва.
Той е тъпан.
Тя хамсия.
Той настъпан.
Тя кадия.
Той е мърльо.
Тя стъкмена.
Той е с гърла.
Тя със Пена.
Той самичък.
Тя с колега.
Той обича.
Тя му бега.
Те се карат.
Те се бият.
Зад олтара.
Вълче вие.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??