Сред блясък и усмивки
аз съм сред хората сама
и безгласно Бога питам
къде си ти, къде е любовта,
и сякаш Неговия глас аз чувам:
"Недей да плачеш, тя ще го целуне!"
Сред забавление и радост
аз съм сред хората сама...
Господи, защо посърна мойта младост?
Къде ми е щастливата звезда?
И сякаш неговия глас аз чувам:
"Недей да плачеш, тя ще го целуне!"
Сред щастие и забавление
аз съм сред хората сама,
без изход, без спасение
от болката във моята душа.
И сякаш твоя нежен глас аз чувам:
"Недей да плачеш, ТЯ ще ме целуне!"
© Петето Всички права запазени
целувки