Даваш всичко за мен
и ми посвещаваш всеки ден.
А аз съм нещастница голяма
и не ти давам нищо в замяна...
Сърцето ми заключено седи,
а ключа незнайно кой държи.
И портата затворена стои,
и се пълнят с мъка моите очи,
че с любов не мога да отвърна
и с трепет аз да те прегърна!...
© Джабула Всички права запазени