Животът е чудесно нещо.
Кара всички да се смеят...
И с усмивка светла да живеят!
Всеки смее се различно...
Смешно, други нетипично,
иронично даже и с просташки,
смях юнашки...
-Смях без думи,
смях без глас.
Смях за всекиго от нас!
Не с отделното съзвучие,
не с прикритие дори!
Всеки смее се различно,
и сълзи в очите виждаш ти...
Щом смехът ти продължи.
-А сега смехът го няма!!!?
Радостния весел смях?
Който караше човека,
да отприщи своя чар?
И да може да живее
в слънчевия детски свят...
-Ала устните ти тъжни...
В клоунска усмивка се кривят.
Молещи за истинска усмивка,
те да разцъфтят!!!
© Ангел Всички права запазени