измислена като на шега
сегашна и минала нова
не-велика не-гръмка
усмихната тиха и мъничка
тъй нужна… ненужна...
(понякога)
когато и тъмното млъкне
когато се чувстваш
"оттатък" и "някак си"
и стискаш очи
и чакаш да съмне(ш)
и…
откриеш - незабравена - в някого
своята думичка
© Дора Павлова Всички права запазени
Нямам думи да изразя възхищението си.