Тъжна чаша вино...
тъжно послание,
любов,
мисъл,
смисъл...
търсене
и пак питане,
искане, търсене
и пак не занеш
защо стигна дотук
и защо стана така,
и защо предаде любовта
и защо не знаеш...
тъжна чаша вино
и тъжна сълза,
а можеше ли
да не е така
© Мария Всички права запазени